Nyugodt, kiszámítható időskor otthona kényelmében. Keressen minket bizalommal!

 Hívjon minket! +36703559099     

SZOLGÁLTATÁSUNK

Magyarországon az idősek nagy része sajnos évről évre egyre nehezebben tud boldogulni, anyagi, illetve fizikai segítségre szorulnak, rákényszerülnek arra, hogy gyermekeik, családtagjaik gondoskodjanak róluk.

Sokak beszámolója szerint, sajnos manapság erre a törődésre sem számíthatnak, mert családtagjaik távol élnek tőlük vagy nincs meg a lehetőségük, hogy idősebb rokonaikat megfelelőképpen elláthassák, bevásárolhassanak nekik, kiváltsák a gyógyszereket, megkönnyítsék a felmerülő napi gondokat.

Ebben az esetben tudunk megoldást nyújtani.

Adja el ingatlanát úgy, hogy továbbra is zavartalanul otthona kényelmét élvezhesse èlete vègèig (élethosszig tartó haszonélvezettel).

Életjáradéki szerződés

A polgári törvénykönyv (2013. évi V. törvény) 6:497. §-a alapján:

“Életjáradéki szerződés alapján a járadékadásra kötelezett a járadékszolgáltatásra jogosult javára, annak haláláig, meghatározott pénzösszeg vagy más helyettesíthető dolog időszakonként visszatérő szolgáltatására, a járadékszolgáltatásra jogosult ellenérték teljesítésére köteles.”

Az életjáradéki szerződés megkötése esetén az ingatlan tulajdonosa élete végéig az ingatlanban maradhat, de tulajdonjogot ruház át, akár egy nagyobb összegű kifizetésért cserébe, illetve fix havi juttatással kiegészítve.

 

Gyakran ismételt kérdések és válaszok, kattintson a fotóra:

 

 

Kérje ingyenes és kötelezettségmentes ajánlatunkat!

Hívjon minket bizalommal!

 +36 70-355-9099